00 Ft

Szép asztali lámpa ... ezt már látta?

Az Eglo, a híres ausztriai luxus, de annak ellenére árban barátságos lámpák gyártója leginkább az egyedi tervezéssel és a minőségi anyagválasztással vált híressé. Ma egy egyedi lámpa bemutatójával készültünk Önöknek, az EgloBocal-éval. Bármely helyiségben elképzelhető, amelyben a hangsúly maximálisan a stíluson van.

Miért válasszuk az Eglo Bocal-t?

 

Mindenekelőtt megemlítenénk, hogy az eLampa.hu eshopon ezt az Eglo Bocal lámpát  a legalacsonyabb áron találja.
A luxuskivitelezésen kívül élvezheti még a minőségi anyagválasztást, mérnöki pontosságú tervezést, amely valóban megéri a pénzét. Három színben elérhető, így bárki találhat kedvére valót. Elegáns arany, luxus rózsaszín, vagy épp exkluzív fekete ... és ez mind csak Önre vár.

Milyen helyiségbe passzol az Eglo Bocal?

 

Az Eglo Bocal fantasztikusan hat egy retro stílusú szobában. A mintája ugyanis mintha csak Aladdin történetéből lenne kivágva. Ilyen elegáns lámpa valóban bárhol megállja a helyét. Egy biztos: ahova elhelyezi ezt a lámpát elegánssá és luxusossá válik egy csapásra.


Eglo Bocal-t minden helyiségbe

 

Ami az Eglo céget híressé tette, az a minőségre való odafigyelés, nem csak a kivitelezésben, hanem a minőségi tervezésben és az anyaghasználatban is. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy lámpáját nem fog kellenie évente cserélni, hanem igazán hosszú ideig szolgálja majd Önt, ami manapság valóban számít.

Már 1969-től biztosít az ausztriai Eglo gyár az otthonokba, cégekbe luxuskiegészítőket, amelyek láttatnak mindent, amire szükségünk van. Luxus és exkluzív lámpákról beszélünk, amelyek valóban minden igényt teljesítenek.

Az Eglo Bocalra szavaz? Mi azt mondjuk, tegye.