00 Ft

Tudja, mit jelent, ha egy lámpa RGB kiegészítővel rendelkezik?

Tudja, mit jelent, ha egy lámpa RGB kiegészítővel rendelkezik?

 

Az RGB rövidítéssel ellátott lámpanevek, vagy a specifikációban feltüntetett RGB rövidítésű lámpák egyediek. Miért? Mert hangulatvilágítást kínálnak, mindezt olyan módon, hogy váltogatják a színt, ahányszor csak Ön úgy gondolja. Az ilyen lámpák világításának színét az aktuális hangulatához igazíthatja, ezzel igazán egyedi légkört teremtve otthonában, irodájában, vagy éppen boltjában.

 

 

 

 

Mivel tűnnek ki az RGB lámpák?

 

Az RGB lámpák nem csak a színváltoztatásuk – például pirosból zöldre -  miatt különlegesek. Némely RGB lámpák nem képesek a színváltásra, inkább a hangulatvilágításra fókuszálnak. A világítás tónusát változtatják például, a fény melegségét állítják (hideg fehér fényből meleg sárgásba). Valamint a sötétedés funkciót is ismerik, ami igazán intelligens partnerekké teszi őket.

Nem csupán otthonában válnak hasznára, de specifikus helyekre, úgy, mint irodájába, cégébe. Az RGB lámpák gyakran képesek idomulni a ,,smart'' időkhöz, így hanggal, időzítővel is állíthatók igénye szerint. Ez nem csupán kényelmet hoz Önnek, de energiatakarékosságot is, mert az ilyen modell önmagát regulálja a viszonyoknak megfelelően.

 

 

 

Energiát takarít maga a lámpa is

 

Olyan paramétereket figyel, mint a nappali és éjszakai fény, ami alapján növeli, vagy éppen csökkenti a teljesítményét. Ezzel lehetővé teszi önnek az energiatakarékosságot házon belül. Mindenki örül annak, ha pénztárcája tartalma kicsivel több, nem igaz?

 

Válasszon RGB lámpát és meglátja, elégedett lesz. A mi eLampa.hu e-shopunkban a kínálat több, mint elég.