00 Ft

Ügyelünk a részletekre

Lenyűgöző színek és formák kombinációi jellemzik az idei év lakberendezési stílusát. Ez megmutatkozik a világítási trendekben is.  Egy apró lámpa, egy különleges színű mintázatú bura segítségével  kellemes lakókörnyezetet teremthetünk  ahova öröm visszatérni egy fáradt munkanap után.

Ma szeretnénk bemutatni egy újdonságot a kínálatunkból-az új RITI lámpatesteket.  Első ránézésre az az érzésünk, hogy már láttuk valahol. Ez igaz is  - a RITI lámpatest nagyon hasonlít a BORD lámpatestekhez, de néhány részletben eltér.

A legfontosabb különbség az arany fényvisszaverő, amelyet a vásárlói igények válaszul alakítottunk ki. Emellett az új család  különbözik az eredetitől”, hogy a fényforrás rögzített nem mozgatható.

A RITI alumíniumból készült, felülete homokfúvott . Ennek a technikának köszönhetően  a  felület érdesebb lesz  és jobban tartja a festéket. A belső rész pedig fényes aranyszínű réteggel lett bevonva.

 


Igy akár a matt fehér akár a fekete színű tökéletes választás az otthonába.

Használhatjuk önálló világításként vagy több lámpatest kombinálásával igy könnyen megtalálhatjuk az elképzelésünknek legmegfelelőbb megoldást, és ennek csupán a képzelet szabhat határt.