00 Ft

Új lámpák a messzi Angliából: Mi újjal készülünk Önnek?

 

Új lámpák a messzi Angliából: Mi újjal készülünk Önnek?

 

 A messzi Anglia régóta közkedvelt desztinációja nem csak a mieinknek, de a cseheknek és az embereknek a világ bármely tájáról. Nincs min csodálkozni. A remek ételeken túl a kiváló  elsőosztályú lámpák különböző márkáinak hazája is egyben. E-shopunknak köszönhetően remek árakon juthat hozzá ezekhez a lámpákhoz, amelyek beragyogják (nem csak) a belteret.

 

 

A Searchlight márka ismét bemutatkozott

 

Ha ismeri a legendás angol Searchlight márkát, biztosan tudja, hogy az igazán gyönyörű lámpák kidolgozására összpontosít, speciálisan az exkluzív belterekbe. Éppen ebben a szép őszi időben érkezik a Searchlight márka új, elsőosztályú darabokkal, amelyeket nem csupán felakaszthat, de el is helyezhet.

Kínálatukból érdemes még megemlíteni a Searchlight márka sorából a Twister lámpát, amelyek üveggömb alakú formákkal hívják fel magukra a figyelmet különböző variációkban, nem csupán falilámpa formájában, de függőlámpaként is. Ezen kívül minimalisztikus lámpákkal is készültünk kissél eltérő dizájnban, de szintén az üveggömb megoldással.

 

 

Az exkluzív lámpák kedvelője?

 

Amennyiben luxushatású lámpa után vágyakozik, de nem szeretne vagyont költeni, jó helyen jár. A Searchlight Jewel lámpa igazi ékszer a lámpák közt és lehetővé teszik az ízléses berendezését a helyiségnek remek áron.

 

Többféle függő- és mennyezeti lámpából választhat, elég csak kiválasztani azt, amelyiket szivesen látná otthonában. Természetesen olyan lámpák is készenlétben állnak, amelyek úgymond az indusztriális és luxus csillárok keverékei, amelynek nevét könnyen megjegyezheti: Searchlight Stellar.

Nos, választ kínálatunkból? Várjuk szeretettel www.eLampa.hu oldalunkon!