00 Ft

Új trend a LED lámpák körében: LED keretek

Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, amikor a fejünk felett LED keretek világítanak? Eljött, és nem marad más, csak, hogy kiválasszuk a legjobb minőségűt a piacon. A Kanlux márka LED keretéről, a KanluxAvar-ról van szó. Ha szeretne modern és stílusos világítást folyosóira, ez a mennyezeti fényforrás a megoldás.

Mi az a LED keret?

Ha az Ön cége modern helyiségekkel ellátott, biztosan érdeke, hogy a világítás is az legyen. A modern világítás a LED keretekkel érhető el. Formájuknak köszönhetően úgy néznek ki, mint a klasszikus négyszögletű irodai lámpák, de ebben az esetben csak a keret világít, amely nagyon stílusos látványt nyújt.

A LED technológia megtakarított pénzt jelent


A Kanlux társaság LED technológia alkalmazásánák köszönhetően pénzt takaríthat meg. A 60 Wattos teljesítmény a helyiség megbízható világításáért felel, legyen kint bármilyen idő. A mennyezeti keretlámpák ideális megoldást biztosítanak az irodákba, de akár otthonokba is, ha a berendezés is ilyen stílusú.

Energiatakarékos, szerény


 

A Kanlux Avar keretlámpák fehér műanyagból készültek, ezért nagyon könnyűek és a karbantartásuk is egyszerű. A Kanlux cseh és szlovák lámpák megbízható gyártójának természetes az A++ energiaosztály. Ez nem kevés havi megtakarítást jelent Önnek.

A legjobb Kanlux lámpák, köztük az Avar modellek is megtalálhatók az eLampa.hu e-shopban, ahol több hasonló termék is található, mint például a pótégők. Ha az egész irodát szeretné felszerelni lámpákkal, itt az ideje ellátogatnia az eLampa.hu oldalra, meglátja  helyisége új életre kel.