00 Ft

Varázsoljon titokzatos, romantikus hangulatot lámpáinkkal

Mennyezeti lámpák - fali- és függőlámpa

A szövött anyagú lámpák függő- és falilámpaként is használhatók, ahol egy lakásban vagy házban megfelelő elhelyezéssel titokzatos, romantikus hangulatot varázsolhatnak a helyiségbe.

Használhatunk textilekkel ellátott fali lámpákat otthonunk előszobájában, nappalijában, de szociális jellegű helyiségekben is. Hasonlóan vannak textilbúrás függőlámpák is, amelyek különösen a folyosókon és az otthon modern helyiségeiben tűnnek ki.

 

 

Mennyezeti lámpák színválasztéka textil búrával

A textilből szőtt árnyékolóval ellátott mennyezeti lámpatestekben tompán dominálnak a színek és a nagy fényáteresztő képességű szövetek. Az olyan színek dominálnak, mint a szürke, fehér és barna. Ez a trend a mennyezeti lámpa minden modelljét érinti, amely textilből szőtt árnyékolóval van ellátva.

A kerek mennyezet klasszikus kialakítása szövettel van bélelve a fény körül. Ezzel szemben a csillárokat, a függőlámpák klasszikus dizájnját a domináns textil fényernyő jellemzi.

Textil árnyékolójú mennyezeti lámpák karbantartása

Fontos szempont a textilbúrás mennyezeti lámpák karbantartása is. Karbantartásuk nagyon egyszerű és intuitív, van, amikor csak le kell törölni a textilárnyékolót, vagy ha eltávolítható, ki kell mosni, mint egy klasszikus szövet alsóneműt.

Ha csillár, függőlámpa vagy mennyezeti lámpa mellett dönt, akkor biztosan felfedezi azt a modern, kellemes és felvillanyozó hangulatot, amit a textilből szőtt árnyékolóval ellátott lámpa megvilágítása teremt otthonában.