00 Ft

Díszlámpákat minden otthonba


A díszlámpák fontos szerepet játszanak életünkben. Ugyan nem létfontosságúak, mégis ékesítik otthonainkat, munkahelyeinket, így élvezetesebbé teszik az ottlétet. Legyenek azok színes kis lámpácskák, vagy kőből készült lámpák, azon nem múlik. Közös nevezőjük a szépítés.


Milyen díszlámpák passzolnak otthonába?

Legyen otthona retro, vagy modern stílusú, kínálatunkban biztos talál olyan díszlámpát, amely passzol a lelkületéhez. A díszlámpáknak nem is kell minden esetben  kivilágítva lenniük – díszlámpának számít egy-egy pontlámpa körgyűrűvel a mennyezetben is.

A Globo gyártóval együttműködve készítettünk Önnek érdekes kivitelezésű díszlámpákat, úgynevezett labda alakban, de a Trio Lighting For You  kínálata is széles, akár világító piramis alakút is talál. Az ilyen lámpák remekül mutatnak majd íróasztalán, ahol a fényforráson kívül dekorációs készségük is érvényesül.

 

Ne feledje a lávalámpákat sem

Valamikor hihetetlen modernek, később elfeledettek, manapság pedig lassan, de biztosan újra felfedezettek, ezek a lávalámpák. Nálunk csak és kizárólag magas minőségben kapja őket különböző dizájnban, arany és ezüst kivitelezésben is.

A lávalámpákon kívül olyan lámpákat is talál nálunk, amelyek lézermintákat vetítenek a falra. Mágikus atmoszférát varázsolva ezzel a szobában, mindenféle nehéz és bonyolult szerelés nélkül.  A minták különböző színvariációkban jelennek meg, hogy jobb kedvre derítsék, bármikor, ha szükséges.

Kellemes hangulatot sugárzóak az indusztriális lámpák is. A speciális villanyégők, amelyek bennük találhatók, pedig pénztárcabarátak is.