00 Ft

Gyereklámpák a kis harcosoknak

A gyereklámpák otthona legkisebb lakóinak készülnek. A mesés dizájn még a legelvetemültebb éjjeli mumussal is elbír – ezt kínálja az eLampa.hu, fiúknak, lányoknak egyaránt. Teremtsen varázslatos szobát gyermekeinek, amelyet minden barátjuk, barátnőjük irigyel majd. 
Milyen gyereklámpákkal talál kínálatunkban?

Különböző motívumú, figurájú fali lámpákat talál, a prímet a zsiráfok, cicák és mackók viszik, amelyek gondoskodnak arról, hogy gyermeke éjjel se féljen. Természetesen nem szerint a jó  választani ebben az esetben. Fiúknak leginkább a mackó, vagy futball labda, lányoknak meg persze hercegnő dukál. J

 


Az univerzális gyereklámpák is jó szolgálatot tesznek

Amennyiben otthonában egy helység van kijelölve gyermekei részére, talán jobb, ha univerzális gyereklámpát választ. Ezek is rendelkeznek gyerekmotívumokkal, de nincs kirívó színük, mint a sötét rózsaszín, vagy kék, inkább gyerekeknek elkülönített helyiségekbe valók.

Kínálatunkban nem csupán mennyezeti- és függőlámpákat talál, de fali lámpákat is, esetenként elemre működőeket. Ez annnyit jelent, hogy áramkimaradás esetén sem kell gyermekének tartania egy-egy szörnytámadástól.