00 Ft

Lámpák a halászhálóból
A britt Serachlight márka lámpái leginkább kivitelezésükről és minőségükről híresek, nincsenek messze ugyanis attól, hogy a piac legkvalitásabb lámpái legyenek korrekt kivitelezés mellett. Az újdonság a Searchlight Fishnet lámpa, ahogyan neve is sejteti, minden retro és modern stílusú helyiség remek éke lehet.

 


Különböző variációk, különféle színek

A Searchlight Fishnet lámpái nem csupán variációban, de színeiben is sokfélék. A klasszikus fekete mellett egyedi arany kivitelezésűt is talál.  Hogy sokoldalúságukat tovább fokozzuk, megemlítjük még energiatakarékosságukat is, és a dizájnjukat, amely egy műalkotással ér fel.

 

 

Milyen helyiségekbe illenek a Searchlight Fishnet lámpák?

 

Ezek az egyedi dizájnlámpák főként kisebb helyiségek elemeként érvényesülnek, ahol rögtön magukra vonzzák a tekinteteket. Extravagáns dizájnjuknak köszönhetően ugyanúgy megállják a helyüket indusztriális, vagy modern helyeken is, ahol a modern berendezéssel tökéletesen dolgoznak együtt azon, hogy elnyerjék mindenki tetszését.

 

Következő remek tulajdonáságuk a kombinálhatóság, mely lehetővé teszi egy fekete mennyezeti lámpa kiegészítését egy arany asztali lámpával. Ha tehát kedveli a kombinatorikát, ezekkel a lámpákkal kedvére játszhat. J Miért épp a Searchlight márka?

 

Tipikus britt, tipikus minőség – ilyen a Searchlight gyártás. Robusztus konstrukció, jól átgondolt elemek, amelyek mellett csak úgy nem megyünk el, mindez jellemzi ezt a márkát. Igazi ínyenceknek ajánljuk, akik tudják, hogy testesül meg a minőség.