00 Ft

Minden kávézó hangulatának alapja a Kanlux MILENO lámpa

És nem csupán kávézók, de irodák remek éke is. A Kanlux MILENO lámpák, melyeket rendkívüli kínálatunkban talál, készen állnak arra, hogy a környék és környékbeliek, kollégái kedvencei legyenek egyedi dizájnjukkal.

 Mivel tűnnek ki a Kanlux MILENO lámpák?

Azon kívül, hogy nevük nagyon hasonló egy olasz városéhoz, ezek a lámpák mással is ámulatba tudják Önt ejteni.  Az egyik ilyen tulajdonságuk a magas  fényerősség,  de a már említett egyedi dizájn is. Ezeknek köszönhetően a lámpák nem vesznek el semmilyen környezetben.

Sőt, ezt a környezetet csakis gazdagítják mivoltukkal. A lámpákat eLampa.hu oldalunkon találják, ahol széles skálán mozognak az efajta fényszórók.


Milyen típusú lámpákkal készültünk Önnek?

A hagyományos egy-, kétégős szürke és fekete színű lámpákon kívül három-, sőt négyégősekkel is készültünk. Bárhová el tudja helyezni őket, mivel állíthatóak, így pontosan azt a részt világítják be, amelyet Ön szeretne.

A Kanlux MILENO lámpa válasz  a legújabb lakástrendre, de nem vesznek el kávézók, vagy éttermek helyiségeiben sem, ahol például műalkotások megvilágítására is használhatók.


A színskála rendkívül gazdag


Ezüst-réz kombináció, vagy éppen fekete-arany, melyiket választaná? Bármelyik is legyen, mindenképp jó döntést hoz majd, ha ezekre a lámpákra szavaz. Otthonában takarékos és minőségi lámpát tudhat majd egy olyan gyártótól, amely a magyar  piac abszolút vezetője.