00 Ft

Mit nyújt a Rábalux LOIS?


Mit nyújt a Rábalux LOIS? 

 A Rábalux újdonsága, a Rábalux LOIS már elérhető az e-shopunkban is. Innovatív lámpákról van szó, amelyek sokféle színben és formába elérhetőek. Minimalista stílusa alkalmassá teszi egy olyan helyiségbe, ahova nem szükséges hangsúlyos megvilágítás. 


Mit nyújt a Rábalux LOIS? 

Modern, modern, modern! Ezen lámpák a modern belterek szinonímái. Leginkább a négyszögletű lámpák  ideális kiegészítői egy minimalista helyiségnek. Nem csak otthonába, de irodahelységbe, vagy üzlethelységbe is alkalmasak. 


 

Pénz- és környezetkímélők is

A Rábalux LOIS lámpák LED forrással rendelkeznek, mégpedig azért, hogy ne terheljék Önt felesleges kiadásokkal. Teljesítményük ugyan csak 12 W, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne bennük kellő energia. Kényelmesen bevilágítanak egy nagyobb teret is. Kör és négyszögletű formák közül választhat, az elsőt inkább fürdőszobákba, míg a másodikat inkább folyosók esetében választják.

Ezen lámpák különböző színű gyűrűkkel is kaphatóak – matt fehér, matt ezüst, ez érvényes a kör- és négyszögletű lámpák esetében is. Így biztosan megtalálja az Önnek tetszőt Ön is.

 

 


A Rábalux tradicionális magyar gyártó

A Rábalux több évtizede gyárt szépséges lámpákat, melyek nem évülnek el az idő múlásával sem. Ezzel biztosítva a kombinálhatóságot és kontinuitást az egyes modelleknél. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre is, azaz csakis jó minőségű alapanyagokból dolgoznak. Sokat próbált mérnöki és dizájner csapat felel a lámpákért. A Rábalux lámpák egyik remek tulajdonsága a jó ár, így bármely lámpát választhatja.