00 Ft

Reklamációs feltételek

Kézbesítéskor a csomagot köteles a Szállítótól való átvétel előtt átellenőrizni, hogy a szállítás közben nem esett-e benne kár. Sérülés esetén kérem, ellenőrizze le a csomag tartalmát is.

Szállítás által történt sérülés esetén kérem, haladéktalanul informálja erről a Szállítót és cégünket a kézbesítést követően 3 napon belül. A szállítás által történt sérülés felelőssége a Szállítót terheli.

Kár esetén, a csomag kézbesítésekor, a káreseménykor jegyzőkönyvet kell felvenni, a kártérítéshez a csomagszámot azonosítani kell, a csomag tartalmát igazoló okmányokat és kártérítési igényt bejelentő lapot kell benyújtani.

A garanciális idő 24 hónap, ami a vásárló által történő áru árvételét követően lép életbe. Reklamáció esetén az alábbi módon járjon el:

A vásárló jogosult haladéktalanul benyújtani reklamációs igényét az eladó felé. Ezt írottan az eladó címére, vagy elektronikusan a info@elampa.hu e-mail címre (a tárgy mezőbe írja be: REKLAMÁCIÓ / e-shop) teheti meg.

A reklamáció leírásának a következő pontokat kell tartalmaznia:

  • számla száma, megrendelés száma
  • reklamált termék megjelölése
  • reklamáció oka
  • vásárlás időpontja

A vásárló köteles a hibás termékkel együtt a szállítólevelet, a számlát és a blokkot bemutatni. Továbbá a vásárló köteles a hibás termékkel együtt a tartozékait is bemutatni.

A garancia csak a gyártási hibákra vonatkozik. Nem vonatkozik azonban az elhasználódásra, a termék nem megfelelő használatára, a nem megfelelő manipulációra és raktározásra. Gyártási hiba megállapítását követően a termék cserére, vagy a pénzösszeg visszatérítésre kerül. A visszatérített összegbe nem számítódik bele a csomagolási és szállítási költség.

Reklamációja a lehető legrövidebb időn belül elvégzésre kerül, annak átvételétől számítva legkésőbb 30 napon belül.

A reklamációt végzi:
Ollári László, Mónus Illés u. 47-49.A ép.fszt.3., 9024 Győr

Reklamáció helye:
Mónus Illés u. 47-49. A ép. fszt.3. , 9024 Győr

Megrendelt áru visszaküldése

Amennyiben a webáruházunkban vásárolt termékkel nem elégedett, a kézbesítést követő 8 munkanapon belül vissza küldheti azt, azonban nem, mint utánvételi küldeményt. Az ilyen küldemény kizárólag az előzetes megegyezést követően történik átvételre (a webáruházat működtető címére).

Az utánvételként visszaküldött küldeményeket nem vesszük át. Az áru sérülés nélkül, hiánytalanul, az eredeti sérülésmentes csomagolásban, a vásárlási igazolással együtt kerülhet csak visszaküldésre. Átvételt követően a vásárlónak 30 napon belül banki átutalással megtörténik a pénzösszeg visszatérítése. A visszatérített összegbe a szállítási költségek nem számítódnak bele.

Amennyiben az áru sérült, az eredeti állapotba történő visszaállítás költsége a vásárlót terheli. A különbözet 30 napon belül kerül visszatérítésre. Az INGYENES SZÁLLÍTÁS akció keretein belül vásárolt áru visszaküldése esetén a visszatérített pénzösszegből a valós szállítási költségek leszámításra kerülnek.

Áru visszaküldési célzattal, ill. további információért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@elampa.hu e-mail címen.