00 Ft

Szeretne lelket lehelni kertjébe?

Szeretne lelket lehelni kertjébe? Minőségi lámpára van szüksége

A kerti lámpák és fények elengedhetetlen részei egy hangulatos kültérnek, legyen az otthona, vagy cége. A fényeknek köszönhetően nem csak biztonságosabb lesz a légkör, de sokkal inspirálóbb és kreatívabb is. Kellemes időtöltés lesz egy ilyen helyen a barátokkal, ismerősökkel az este.

 

 

 

 

Hogyan válasszunk kerti lámpát?

 

A kerti lámpáknak néhány kritériumnak meg kellene felelniük, amik közül a fő egyben magától értetődő  is. Minden kintre szánt égőnek ellenállónak kell lennie az időjárási viszontagságok ellen, úgy mint az eső, hó, szél, de akár a jégeső is.

Ha spórolás céljából nem megfelelő lámpát választ kintre, később megbánhatja, mivel a legrosszabb esetben nem csupán pénztárcája sínyli meg, de az egész elektromos rendszer, aminek következtében akár súlyos sérülések is keletkezhetnek.

 

 

 

Milyen típusú kerti lámpák léteznek?

 

Rengeteg féle és típusú kerti lámpával készültünk. Természetesen úgynevezett ,,leszúrható‘‘ lámpák is megtalálhatók kínálatunkban, amiket csupán a földbe helyezve járdák mellé érdemes rakni, hogy vezessenek az úton.

 

Ezen kívül további típusok is fellelhetők nálunk, amikkel már biztosan máshol is találkozott. Lampionos megoldásokról beszélünk, amelyek sütögetések alkalmával akár az asztalra is helyezhetők, vagy az fölé, de teraszok kiegészítőjeként is remekelnek és még rengeteg kreatív megoldást hordoznak magukban. Valamint függő és fali lámpákat is talál, amelyek szintén az esti szolgálatot biztosítják.