00 Ft

Általános üzleti feltételek

Tájékoztató adatok

Cég neve: ELÁMPA Kft.
Címe: Mónus Illés u. 47-49. A ép.fszt.3., 9024 Győr
Adószám: 25030097-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-026665
EU adószám: HU25030097
Telefonszám: +36/20 378-2863

Ügyfélszolgálat

Elektronikus rendszerünk a nap 24 órájában rögzíti a rendeléseket. (A karbantartási és feltöltési idők kivételével.) E-mailen és telefonon érkezett kérdéseikre csak nyitvatartási időben áll módunkban válaszolni.

Nyitvatartási idő
Hétfő 8:30 - 17:00
Kedd 8:30 - 17:00
Szerda 8:30 - 17:00
Csütörtök 8:30 - 17:00
Péntek 8:30 - 17:00
Szombat 8:30 - 12:00
Vasárnap zárva

 

Elérhetőségek
Telefonon: +36/20 378-2863
E-mailen: info@elampa.hu

Termékekről

Webáruházunkban az alábbi gyártók termékei találhatók meg:
Rábalux, Kanlux, Searchlight, Globo Lighting, Massive-Philips, Lucide, EGLO, Schrack Technik, Lampions, EIM, LED-POL, Nedes

A termék adatait a gyártó által rendelkezésre bocsátott információs anyagból rögzítettük, valamint a katalógus képek és kollégáink termékismerete alapján lakberendező segitségével alakítottuk ki.

Munkánk során nagy alapossággal jártunk el, de az esetleges pontatlanságért felelősséget vállalni nem tudunk. Adataink tájékoztató jellegűek.

Árinformáció

Áraink Magyar Forintban értendőek. Webáruházunkban alkalmazott árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t, egy darab termékre vonatkozik, és nem tartalmaz házhozszállítási díjat. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az oldalon lévő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Hiba esetén a gyártó / beszállító adatai a mérvadóak. Utóbbi esetben egyeztetést kezdeményezünk, szükség esetén töröljük a rendelést. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés és annak elfogadása, visszaigazolása esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra.

Megrendelés

A megrendelés távollevők közötti szerződésnek minősül.
A megrendelésre vonatkozó feltételek továbbá a weboldalon feltüntetett árak, leírások, műszaki adatok csak és kizárólag a tájékoztatást, a termék minél szélesebb körű megismerését szolgálják. Webáruházunkban történő vásárlás esetén elsősorban azt feltételezzük, hogy vevőnk az általa kiválasztott terméket már ismeri és az interneten keresztül történő megrendelés esetén az általa kiválasztott termék megrendelésével időt, pénzt és fáradtságot takarít meg. A fentiekben felsoroltakra ezt tartjuk érvényesnek.

Szállítási feltételek, költségek, házhozszállítás

Oldalunkon a termékeket a szállítók információi alapján tüntetjük fel. A termékek szállíthatóságának időközbeni megváltozásért felelősséget vállalni nem tudunk. Ez előfordulhat, ha katalógusváltáskor a kifutó termék készlete elfogy, gyártási gondok keletkeznek, átmenetileg kifogy a gyártó készlete téves információt kapunk. Ez esetben töröljük a rendelést, kérésre hasonló termékeket ajánlunk.

A szállítás a DPD és a GLS futárszolgálattal történik.

A szállítás díja az egész ország területén megegyező:

GLS futárszolgálattal

30 000 Ft-ig: 1 950 Ft
30 000 Ft felett: díjmentes! (30 kg-ig)

DPD futárszolgálattal

30 000 Ft-ig: 1 990 Ft
30 000 Ft felett: díjmentes!(30 kg-ig)

Utánvételes szállítás esetén 450 Ft extra költséget számítunk fel.

Fizetési mód áruátvétel

A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 14 éven felüli személynek áll módunkban átadni. Külföldi címre szállítandó megrendelést nem áll módunkban elfogadni. A szállítás telefonos egyeztetés után történik. A csomag díját és a szállítási költséget az áru átvételekor vagy előzetes banki átutalással kell megfizetni. Továbbá  lehetőség van a bankártyás fizetési mód választására is.  Halasztott fizetésre nincs mód.

Garancia

Kérjük az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük. A hibás termék visszajuttatása a vevő feladata és a szállítás költsége is a vevőt terheli. Szakszerűtlen szerelésből adódó hibák javítására nem vagyunk kötelezhetőek. A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla vagy blokk. Az általunk forgalmazott termékekre a törvényben előirt 12 hónap garanciát vállalunk. Ha a gyártó 12 hónapnál hosszabb garanciális időt határoz meg, akkor az a mérvadó.

Elállás

A szerződéstől az áru átvételét követő 14 naptári napon belül a vásárló indokolás nélkül elállhat, ha az átvett termék sértetlen  vissza tudja szolgáltatni. Ebben az esetben az ELÁMPA Kft. a vásárolt áru értékét legkésőbb 30 napon belül visszafizeti, a szállítási költség kivételével. Az áru visszaszállításának költségei a vásárlót terhelik.

Regisztráció

A regisztráció során bekérjük az Ön felhasználói, szállítási és számlázási adatait. A rendszer ezeket a regisztrált felhasználók között rögzíti. Megjegyzi a vásárlásokat, kérésre az akciókról, az Ön számára kedvező lehetőségekről értesítjük. A vásárláshoz nem szükséges regisztráció, de szállítási és számlázási adatokat bekérjük, ezek nem kerülnek be a regisztrációs adatbázisba, minden vásárlásnál ezt újra megkell adni.

Adatvédelem

Az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Azokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Elfogadom, hogy a(z) ELÁMPA Kft. (Mónus Illés u. 47-49.  A. ép.fszt. 3, 9024 Győr) által a(z) www.elampa.hu felhasználói adatbázisában tárolt személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére.
A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Panaszügyintézés

Az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló 1997. (I.22.) Kormányrendelet alapján a Vevő panaszát szóban vagy írásban közölheti az Eladóval. A panasz szóbeli közlése ügyfélszolgálati telefonszámon, nyitvatartási időben, vagy irásban az info@elampa.hu e-mail címen teheti meg.

Szerzői jogok

A www.elampa.hu weboldala szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a www.elampa.hu internetes áruház előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.

A www.elampa.hu domain név kizárólagos tulajdonosa az ELÁMPA Kft. és a domain név szerzői jogi védelmet élvez.

Felelősség korlátozás

A webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A www.elampa.hu internetes áruház nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

  1. a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
  2. az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
  3. az információtovábbítási késedelemből adódó,
  4. vírusok okozta,
  5. szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
  6. vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.

Hibás adatokból nyomdai hibákból a ténylegestől eltérő műszaki adatokért felelősséget nem vállalunk.
A www.elampa.hu internetes áruhaz jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Tevékenységünk során az alábbi jogszabályok az irányadók

  1.  2001. évi  CVIII. törvény tartalmazza az elektronikus kereskedelem speciális szabályait.
  2.  17 / 1999. (II. 5.) kormányrendelet a távollevők között kötött szerződéseket szabályozza.
  3.  1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tennivalókat határozza meg.
  4.  1997. évi LVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenységről szól.